Viivaa har en lækker opskrift på sunde pølsehorn, som hverken indeholder sukker eller mel. Det er et godt alternativ, som er nemt at have med på farten, til madpakken, den hyggelige skovtur eller børnefødselsdagen.
Indhold ca. 20 stk
6 økologiske æg1 1/2 dl græsk yoghurt
1 dl FiberHUSK
1 dl Kokosfibre eller Mandelmel
2 dl Sesamfrø malet til mel
2 dl Solsikkekerner malet til mel
2 tsk bagepulver
2 tsk Salt
2 spsk Sukrin
500 g Pølser
Sådan gør du
Rør alle ingredienserne til dejen sammen og lad den hvile i 10 minutter, så fibrene kan suge væske til sig. Hvis dejen er for blød tilsætter du ekstra kokosfibre. Pølserne skæres i mindre stykker, og hvert stykke pakkes ind i dej. Tag eventuelt lidt kokosfibre på hænderne undervejs.Pølsehornene bages i 20 minutter ved 200 grader. Servér dem evt. med grøntsagsstænger.
Opskriften på de sunde pølsehorn er leveret af Tatjana Albinus. Find flere lækre opskrifter fra Tatjana på hendes blog.