Opbevaring af mad der skal optøs
En korrekt opbevaring af mad der skal optøs, er i køleskabet. Når optøningen sker i køleskabet, mindskes væksten af mikroorganismer.Den bedste opbevaring af mad
Opbevares ved 5 grader eller mindre- Fisk
- ferskt kød
- Mælkeprodukter
- Ost
- Pålæg
- Fjerkræ
- Mælk
- Æg
- Visse grønsager (agurk, peberfrugt, squash, salat, rodfrugter, svampe, kål mm.)
- Rester af opvarmede fødevarer
Frugt du bør opbevarer i køleskabet
- Appelsiner
- Hindbær
- Pærer
- Blommer
- Jordbær
- Vindurer
- Klementiner
- Kirsebær
- Æbler
- Ferskner
- Kiwi
Frugt du bør opbevarer i svaleskab eller et køligt rum
- Ananas
- Avocado
- Bananer
- Papaya
- Melon
- Citron
- Mango
- Grapefrugt