Det er let og enkelt og smager godt! Kan sagtens bruges til julekonfekt.
Det skal du bruge:
- 200 g malede mandler (hvis du godt kan lide din marcipan grov kan man beholde skallen på mandlerne)
- 1 ½ tsk steviapulver
- 4 – 6 spsk pisket pasteuriserede æggehvide
- 1 tsk mandelessens
Sådan gør du:
Alle ingredienser kommes i en skål og æltes sammen. Sørg for at det bliver æltet sammen til en fast og homogen masse.
Du kan nu forme din hjemmelade marcipan uden sukker til lige den form for konfekt du ønsker. Husk at opbevare din marcipan i køleskabet.
Lyst til at lave sunde pebernødder? Se opskriften her
- 200 g malede mandler (hvis du godt kan lide din marcipan grov kan man beholde skallen på mandlerne)
- 1 ½ tsk steviapulver
- 4 – 6 spsk pisket pasteuriserede æggehvide
- 1 tsk mandelessens
Sådan gør du:
Alle ingredienser kommes i en skål og æltes sammen. Sørg for at det bliver æltet sammen til en fast og homogen masse.
Du kan nu forme din hjemmelade marcipan uden sukker til lige den form for konfekt du ønsker. Husk at opbevare din marcipan i køleskabet.
Lyst til at lave sunde pebernødder? Se opskriften her