Ingredienser:
500 gram marinerede sildefileter (drænet vægt)
2 løg som er pillet og hakket fint
2 æbler som er skåret i små tern
2 spsk. karry
2 spsk. mangochutney
4 dl. skyr
2 spsk. kapers
2 små rødløg som er skåret i skiver
2 bundt dild
8 skiver fuldkornsrugbrød
4 æg
(Lav mindre portioner ved at minimere ingredienserne)
Sådan gør du:500 gram marinerede sildefileter (drænet vægt)
2 løg som er pillet og hakket fint
2 æbler som er skåret i små tern
2 spsk. karry
2 spsk. mangochutney
4 dl. skyr
2 spsk. kapers
2 små rødløg som er skåret i skiver
2 bundt dild
8 skiver fuldkornsrugbrød
4 æg
(Lav mindre portioner ved at minimere ingredienserne)
1. Klip først sildefileterne i stykker med en saks og lad dem dryppe af i en sigte.
2. Rist æbler og løg i lidt olie med karry. Lad det herefter køle af.
3. Rør det sammen med skyr og mangochutney.
4. Smag til med peber og salt.
5. Vend til sidst sildestykkerne med karrycremen og kom det i en skål.
Kom kapers på toppen og pynt med rødløgsskiver og dildkviste. Server nu på rugbrød med halverede og kogte æg.